5.0

gebaseerd op 163 reviews

Shana

Super! + goede begeleiding en uitleg voor achteraf

Rita

Zeer vriendelijke mevrouw, en goeie uitleg gekregen voor de nazorg

Valeska

Zeer goede ontvangst. Professionele uitleg . Houden rekening met eigen inbreng. Zorgen ervoor dat je op je gemak bent .genoeg uitleg over da nazorg . Op en top 👍 in orde ! Ik zal ze zeker aanbevelen ! Dikke merci! (Succes met de bevalling Karen!)

Benedikte

Zeer vriendelijke ontvangst, goede uitleg, geruststelling, persoonlijke behandeling, er wordt meegezocht naar de juiste eyeliner die bij je past, alle uitleg en documenten worden keurig klaargemaakt en nog eens goed toegelicht... ik had schrik maar dit is niet nodig, je wordt perfect begeleid en opgevangen.

Caroline

Super ! Vriendelijk en zeer goed gedaan. het perfecte lijntje zeker een aanrader.

Melissa

Top!

Ann

Ik werd vriendelijk ontvangen en onmiddellijk op mijn gemak gesteld. Ik kreeg deskundige uitleg en werd ook deskundig behandeld. Top service dus! Ann

Erika

Ik ben super vriendelijk ontvangen en de uitleg was ook keurig! Na 2 jaar zonder wenkbrauwen door de chemo ben ik echt super blij met het resultaat. Dank je wel.

Lise

Super vriendelijk onthaald door Sarah. Veel en duidelijke informatie vooraf en nadien. De tekening van de wenkbrauwen vooraf werd dubbel gecheckt zodat het resultaat perfect was.

Nadine

Zeer tevreden met het resultaat. De eyeliner is zeer precies en nauwkeurig aangebracht. Het komt zeer natuurlijk over. De nazorg uitleg en instructies waren zeer goed. Ik heb dan ook bij het genezingsproces niets van ongemakken ondervonden.

Logo round

Powered by Salonized